Leads - Köp leads snabbt och smidigt


Att köpa leads är ofta ett effektivt sätt att öka sin försäljning, eftersom företaget kan fokusera på sådana kunder som redan har ett intresse i den vara eller tjänst som man erbjuder. När det gäller leads så är det dock otroligt viktigt att man fokuserar på kvalitet – något som givetvis är A och O även för oss.

Leads, eller kundkontakter, är personer eller företag som på något sätt har visat ett intresse för det som ert företag har att erbjuda. Genom att köpa leads kan ni öka er konvertering markant – men då gäller det också att göra ett grundligt förarbete och efterarbete. Först och främst är det viktigt att veta vilken målgrupp man vill nå. Att inte känna sin målgrupp tillräckligt väl är ett vanligt misstag som många beställare gör. Det kan dock bli ett kostsamt misstag, eftersom det innebär att man köper onödiga leads som minskar konverteringsgraden.

Köp leads nu

Vi sätter kvalitet framför kvantitet


Fokus för oss på Kundkontakter är inte att sälja mängder av leads till så många kunder som möjligt. Kvantiteten spelar nämligen ingen roll, så länge den inte präglas av kvalitet. Vårt mål är att hjälpa våra kunder driva upp sin omsättning med hjälp av högkvalitativa leads – för oss är det viktigt att varje kund får mesta möjliga ut av den investering de har gjort.

Den selekteringsprocess du finner här på Kundkontakter ger goda möjligheter både till en stor bredd i leadsen, men också till att få extremt nischade leads. Oavsett vilket behov ni har, kan vi hjälpa till att leverera riktigt bra leads – sedan är det upp till er att ge konverteringsprocessen allt ni har, för att på så vis skapa en riktigt vällyckad kampanj. För oss är alla kunder lika viktiga, oavsett storlek. Vi har därför inga lägsta krav som ni måste förhålla er till för att kunna genomföra ett köp av leads. Behöver ni hjälp eller har några funderingar, så finns vi redo här för att svara på era funderingar.

Vi tror på att finnas där för kunden och arbetar därför inte utifrån några fasta öppettider. Du är därför välkommen att kontakta oss när som helst, under veckans alla dagar. Har vi möjlighet att hjälpa dig, så kommer vi också att göra det.

Leads generator B2B


Med hjälp av vår nylanserade generator får ditt företag snabb tillgång till de leads ni behöver, genom att köpa dem direkt på vår hemsida. Smidigare än så är det svårt att få det. Leads generatorn har en stor bredd i möjliga selekteringar och för B2B leads finner du följande valmöjligheter:

 • Geografi

 • Adress

 • Bransch

 • Antal anställda

 • Omsättning

 • Nyckeltal

 • Juridisk form

 • Ägartyp

 • Reg-år

 • F-skatt

 • Momsstatus

 • Arbetsgivare status

 • Beslutsfattare (namn, mobilnummer)

 • Nummer till företaget

Utöver detta, kan vi även erbjuda uppdaterade e-post adresser till drygt 400.000 tusen beslutsfattare.

Som du ser, så kan vi erbjuda en mycket stor bredd i de leads ni köper och det finns möjlighet att gå både väldigt brett såväl som extremt nischat i sina leads, utifrån de behov som finns i just ert företag. Om du vet vilka leads ert företag vill nå, så ordnar vi deras kontaktuppgifter åt er. Vi gör det också till marknadens bästa pris.

Köpa Leads till privatpersoner


Här på Kundkontakter kan du köpa leads till privatpersoner. Med hjälp av leads kan företaget effektivt utöka sin kundbas, eftersom dessa personer redan har ett intresse i det man har att erbjuda. Vi hjälper dig att hitta bäst leads för just ditt företag och du kan selektera urvalet enligt följande kriterier:

 • Kön

 • Ålder

 • Geografi

 • Adress

 • Nyinflyttade

 • Bostadstyp (bostadsrätt, hyresrätt, villa)

 • Hushållstyp (ensam/familj)

 • Konsumtionskraft

 • Mobilnummer

 • Operatör

 • Nät leverantör

 • Porteringsdatum

 • Flyttleads (Dagsfärska)

 • Nix-tvätt (Vi är sedan 2020 återförsäljare för NIX)

 • Kreditcheck

Vi på Kundkontakter har inte bara träffsäkra leads – vi är också effektiva i vårt arbete. Från dess att du gjort din beställning, tar det inte mer än några minuter innan du får din leverans med adressuppgifter och ringlistor.

Oavsett om du vill köpa leads till alla kvinnor mellan 40-53 år i hela Sverige, eller om du vill köpa leads till alla män mellan 18-26 som är nyinflyttade i en hyresrätt i Stockholm, så har vi vad du söker. Leveranstiden är dessutom alltid lika snabb, så att du kvickt kan sätta igång att bearbeta de leads ni har fått in.

Leads svenska


Fokus för oss på Kundkontakter är att erbjuda träffsäkra leads av hög kvalitet. Därför har vi valt att fokusera på den svenska marknaden, där vi hela tiden uppdaterar och utökar vår informationsdatabas.

Kundkontakter är därför ett utmärkt val för dig som vill köpa svenska leads – och om du inte är helt säker på exakt vilken information du behöver, hjälper vi dig givetvis gärna.

Vad är leads?


Leads är enkelt förklarat presumtiva kunder som tidigare på något vis har visat ett intresse för sådant som ert företag har ett erbjuda. Genom att rikta in er på dessa kunder direkt, har ni möjlighet att både effektivisera er marknadsföring och skapa en ökad konvertering. Ni skapar helt enkelt fler försäljningar, men till en tightare budget.

Att använda sig av leads är ett välfungerande sätt att få sin marknadsföring att sticka ut – något som är en stor utmaning för de flesta i dagens omfattande mediebrus. Det är bevisat att riktad marknadsföring har en större konvertering, vilket ju också är precis det man vill uppnå med ett köp av leads.

Det kan dock skilja stort i kvalitet beroende på var du köper dina leads. Till att börja med bör du se till att välja en byrå som har ett utgivningsbevis från MPRT, så du vet att de är seriösa. Kontrollera också att de har en generator som låter dig välja mellan ett stort antal olika punkter, så att du kan nischa dina leads så mycket som möjligt. På så vis behöver du inte betala extra pengar, både för onödiga leads, men också för marknadsföring till leads som har en låg sannolikhet för konvertering. Det blir ju annars dubbelt upp av onödiga utgifter, vilket man naturligtvis vill slippa. Hela målet med att köpa leads är ju att öka intäkterna i företaget – inte tvärtom.

Också priset för leads kan variera stort mellan olika aktörer. Våra priser tåls att jämföras både en och två gånger. Här på Kundkontakter är vi nämligen källan till våra egna leads. Det innebär att inga mellanhänder förekommer, vilket ger oss möjlighet att hålla nere priserna. Jämför därför gärna våra priser med andra och du kommer se att vi håller de lägsta leads priserna på marknaden. Hos Kundkontakter får du därför alltid billiga leads av hög kvalitet.

Varma leads


Här på Kundkontakter är vi medvetna om vikten av hög kvalitet och vi vet också att våra kunder arbetar med leads på olika vis. Därför kan ert företag självklart köpa varma leads hos oss. Tänk på att det är viktigt att bearbeta dessa leads direkt, innan de kallnar.

Se därför till att ha förarbetet på plats, till exempel rekommenderar vi att ni redan innan köpet ser till att det finns resurser som kan bearbeta leadsen direkt de kommer in. Ett effektivt arbete kring heta leads kan bidra till att öka konverteringsgraden med flera procent.

Därför ska man köpa leads


Att marknadsföra sig själv och sina tjänster är avsevärt svårare idag, jämfört med hur det var förr. Idag lever vi i ett konstant mediebrus där vi hela tiden matas med både information och marknadsföring från alla möjliga olika håll.

Det är svårt att sticka ut i detta mediebrus och som konsument stänger man snabbt av den stora mängd av marknadsföring man utsätts för. Däremot är man som regel mer öppen för riktade erbjudanden och reklam, eller marknadsföring som berör sådant man är intresserad av.

Marknadsföring innebär ofta en stor utgift för företag och här är det också många som “kastar pärlor för svin” – det vill säga att man lägger dyra pengar på marknadsföring som inte når rätt målgrupp. För vilken roll spelar det att ert företag har en otroligt bra kampanj, om den inte når rätt personer?

Genom att köpa leads säkerställer du att den tänkta målgruppen nås direkt och ni kan också anpassa er kampanj utifrån detta.

Börja hellre smått och skala upp, än tvärtom


Många av våra kunder tror att man måste köpa ett stort antal leads för att få ett bra pris, eller för att alls få köpa leads hos oss. Vi jobbar dock inte så här på Kundkontakter. Alla kunder är lika viktiga för oss – och vi har inga volymkrav, grundavgifter eller andra liknande krav som gör att man som kund ibland tvingas lägga mer pengar än man ursprungligen tänkt sig.

För oss är det viktigt att kundens bästa sätts i fokus och givetvis vill vi att de leads ni köper här också ska leda till en lyckad kampanj. Har ni inte tidigare arbetat med leads, är det därför bättre att ni börjar smått, för att testa en kampanj på en mindre målgrupp. På så vis får ni en ökad förståelse för hur det fungerar med leads och direkt marknadsföring och ni lär er snabbt vilka metoder som fungerar bäst för att omvandla ett lead till en faktisk kund.

Denna kunskap tar ni sedan med er under tiden ni skalar upp, för att till slut bli experter på hur ni ska lägga upp företagets kampanjer för att maximera konverteringen. Genom att börja i en mindre skala, finns det därmed också ett utrymme för lärdomar – för det är precis som de säger på andra sidan Atlanten, att “practice makes perfect”.

Gör ett grundligt för- och efterarbete för bästa resultat


Syftet med att köpa leads är för att man vill kunna rikta sin marknadsföring direkt mot de kunder som redan är intresserade av det man har att erbjuda i sitt företag. Det är ett enkelt sätt att öka försäljningen i företaget markant.

För att lyckas på bästa vis med att få till så många avslut som möjligt, är det dock viktigt att också kunna jobba med sina leads på bästa sätt. För att ge företaget möjlighet till detta, är det viktigt att göra ett grundligt förarbete och efterarbete. Det tar som regel inte jättelång tid att genomföra, men kommer ge er avsevärt förbättrade resultat. Börja med att identifiera er målgrupp. Det är alltid A och O när ni ska köpa leads. Försök vara så specifika som möjligt.

När ni har koll på målgruppen och får era beställda leads, så gäller det att arbeta så fort som möjligt. Se till att ha kampanjen klar för utskick sedan innan, eller ha säljare som kan bearbeta ringlistan på plats, om ni kör en telefonkampanj. Att bearbeta sina leads snarast är ett viktigt steg för att maximera konverteringen.

Utforma kampanjen efter målgruppen


Ett ytterligare steg i att skapa en hög konvertering av era köpta leads, är givetvis att ha en kampanj som motsvarar målgruppens förväntningar. I förarbetet gäller det med andra ord att inte bara identifiera vilken målgruppen är, utan också vad den vill ha.

Utforma sedan kampanjen utifrån detta. En riktad kampanj ger alltid de bästa resultaten och med erbjudanden som är som gjorda för kunden är det också en stor chans att ni får en ökad andel positiva gensvar.

Leads och GDPR


Vi på Kundkontakter är källan till våra egna leads och genom ett utgivningsbevis från MPRT har vi också tillåtelse att distribuera dessa vidare till våra kunder. För oss är både säkerhet och integritet två framstående ledord och det är viktigt för oss att också våra kunder är medvetna om vikten av detta.

I samband med att du som kund tar del av registret är det också viktigt att vara införstådd med att du är personuppgiftsansvarig för detta. Det du då behöver tänka på i samband med detta är att:

 • Du är skyldig att förvara uppgifterna så att de är otillgängliga för någon utomstående tredjepart

 • Det ska vara möjligt att få tydlig information från dig gällande hur dessa uppgifter används eller är tänkta att användas

 • Det ska vara möjligt att begära ett registerutdrag från er

Sammanfattning


Leads är ett annat namn för kundkontakter och detta är en potentiell kund som tidigare har visat sitt intresse för de varor eller tjänster som ert företag erbjuder. Att köpa leads kan vara en mycket bra investering som får företagets försäljning att öka stort. Det förutsätter dock att man vet vilka leads man vill ha och att man också anpassar sin kampanj utifrån målgruppen. Att snabbt bearbeta sina inkomna leads är också att rekommendera, för att säkerställa det bästa möjliga resultatet av företagets kampanj.

För oss på Kundkontakter är alla kunder lika viktiga och vårt mål är att hjälpa er växa med hjälp av högkvalitativa leads. Vi har inga krav på lägsta antal leads eller andra volymkrav, så ni kan anpassa köpet precis efter vad ni behöver. Vi rekommenderar också att man hellre börjar smått och skalar upp, är tvärtom. På så vis lär ni er snabbt hur ni på bästa vis ska hantera era leads för en maximal konvertering.

Slutligen vill vi också påminna er om att vi finns här för att hjälpa er om ni har några frågor eller funderingar. Ring, maila eller skriv till oss i chatten för att ställa frågor eller begära en gratis offert. Vi finns här för dig och ditt företag!

Redo att jobba med oss?

Begär en gratis offert? Ring, mejla eller chatta med oss så hittar vi en väg framåt!